Orman Bölge Müdürü Erol’a teşekkür belgesi

Orman Bölge Müdürü Erol’a teşekkür belgesi

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Öğrenci Meclisi Başkan ve yöneticileri, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol’u ziyaret ederek okullarda yaptıkları “Ormanları koruma” bilinci etkinlikleri ile eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdiler.

Orman Bölge Müdürü  Erol’a teşekkür belgesi

AGK Meclis Başkanı Berkay Can, ormanlarımızın insan hayatı için önemine dikkat çekerek Mart ayındaki Orman Haftasında AGK öğrencileri olarak yapılacak etkinliklere katkı sağlamak ve işbirliği içerisinde olmak istediklerini söyledi.

BİLİNÇLİ NESİL ÖNEMLİ

Orman Bölge Müdürü İsmet Erol’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gündoğdu Koleji’ne ve öğrencilerine teşekkür ederim. Ormanlarımızın korunmasında küçük yaşta bilinçlenmek önemli. Bu anlamda okullarımızı ve öğrencilerimizi önemsiyoruz. Bir çocuğun piknikte büyüklerine ‘bugün ateş yakmayın rüzgar var’ deme bilincine gelmesi bizim için büyük başarıdır. Bu bilinç gelecek nesiller için inşallah faydalı olacaktır” dedi.

EN ÇOK ÇALIŞAN İL ADANA

Bölge Müdürü İsmet Erol, Türkiye’de piknik alanlarında mangal anlamında en çok ateş yanan şehrin Adana olduğuna da dikkat çekerek, “Ama en çok çalışan ilde Adana Orman Bölge Müdürlüğüdür. Çünkü bu kadar ateş yanmasına rağmen şükür orman yangınımız yok denecek kadar azdır. 7/24 ayakta olan bir kurumuz. Gelecek nesillerimiz için ormanlarımızı korumaya devam edeceğiz” dedi.    

 

DİĞER HABERLER

Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı
28 Ocak 2026 Çarşamba
BIST 100 güne rekorla başladı
BIST 100 güne rekorla başladı
19 Ocak 2026 Pazartesi
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı
14 Ocak 2026 Çarşamba
BIST 100 güne rekorla başladı
BIST 100 güne rekorla başladı
12 Ocak 2026 Pazartesi
Borsa güne rekorla başladı
Borsa güne rekorla başladı
7 Ocak 2026 Çarşamba