MHP Adana İl Başkanlığına “Çiçek” aday

MHP Adana İl Başkanlığına “Çiçek” aday

 Ülkücü camianın Adana’da tanınmış isimlerinden Serkan Çiçek ; Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayacak

MHP Adana İl Başkanlığına “Çiçek” aday

. Ülkücü camianın önde gelen isimlerinin yanı sıra Adana basınının usta kalemlerinin de destek vermeye hazırlandığı Serkan Çiçek’in MHP Adana İl Başkanlığına adaylığını çok yakın süreçte  açıklaması bekleniyor.   Serkan Çiçek’in MHP Adana İl Başkanlığında  yapması beklenen İl Başkanlığı  adaylık açıklaması ise ülkü camiada büyük heyecan uyandıracak.

 “MEVCUT ZİHNİYETİN HATALARINA DUR DİYECEĞİZ”

 MHP Adana İl Başkanlığı'na aday olma sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Serkan Çiçek, “ Adana’da MHP İl Başkanlığında  görev yapan zihniyetin yönetim biçiminde yaşanan aksaklıklar ve hatalarını uzun zamandan beri gözlemlemekteyim. Ülkücü camiaya bir şey kazandıramayan bu zihniyetin sona ermesi gerekir. Allah nasip eder de İl Başkanlığı görevine delegelerimiz uygun görür de seçilirsek bir takım yaşanan hataların önüne geçeceğiz.  MHP Adana’da her zaman birinci parti olacak. Bu nedenle  şahsım ve ekibimle taşın altına elimizi koymaya karar verdik. Destek sizden ; MHP’yi birinci parti yapmak bizden.” dedi.

 

 

DİĞER HABERLER