Yüreğir'de Arabada Sinema Günleri başlıyor

Yüreğir'de Arabada Sinema Günleri başlıyor

HABER MERKEZİ- Yüreğir Belediyesi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında her türlü sosyal ve sanatsal faaliyetlerden uzak kalan Adanalılar için 'Arabada Sinema Günleri'ni başlatıyor.

Yüreğir'de Arabada Sinema Günleri başlıyor

19 Haziran Cuma günü başlayacak etkinliğin ilk gününde Adanalılar 'Naim' filmini izleyecek. Yüreğir Belediyesi Millet Bahçesi'nde düzenlenecek etkinlikte 20 Haziran Cumartesi günü 'Müslüm', 21 Haziran Pazar günü ise 'Ayla' filmi gösterilecek.

Tüm tedbirleri aldıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Olağanüstü günlerin sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmak ve kurallara uygun sosyalleşmek adına 19 Haziran'da Yüreğir Millet Bahçemizde Arabada Sinema Günlerini başlatıyoruz. Patlamış mısır, gazoz ve limon dondurması ikramlarımız olacak. Misafirlerimizden de tüm sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz. Adana’mız için çok güzel bir etkinlik olacak. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.

 

 

DİĞER HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
11 Şubat 2026 Çarşamba