Çorum’da Kavgayı Ayıran Genç Öldü

Çorum’da akrabalar arasındaki kavgada acı son: 24 yaşındaki genç öldü

Çorum’da akrabalar arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan 24 yaşındaki Celal Atakan, tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı

Çorum’da akrabalar arasındaki kavgada acı son: 24 yaşındaki genç öldü

Tartışma kavgaya dönüştü

Olay, merkeze bağlı Ömerbey köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mertcan Ş. (26) ile amcası İhsan Ş. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine İhsan Ş'nin tüfekle ateş ettiği belirtildi. Açılan ateş sonucu yeğeni Mertcan Ş. ile kavgayı ayırmaya çalışan Celal Atakan yaralandı.

24 yaşındaki genç kurtarılamadı



İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralanan Celal Atakan, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Şüpheli gözaltına alındı

Olayda bacağından yaralanan Mertcan Ş'nin tedavisinin hastanede sürdüğü öğrenildi.
Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İhsan Ş. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Etiketler:
Çorum Çorum Kavga Ömerbey köyü Çorum Son Dakika 

DİĞER HABERLER