Festivalin ikinci günü, Karaağaç'taki tarihi tren garında gerçekleştirilen
etkinlikte yemek tanıtımları ve ikramlar sürüyor.
Stantlarda düzenlenen atölyelerde, Edirne mutfağı ve Balkan yemeklerinin
yapılışı uygulamalı olarak gösterilirken, kent mutfağının tescilli lezzetleri
de ziyaretçilere sunuluyor. "Ustaların ustası" olarak bilinen Kazım
Gilan, festivalde 100 kilogram tava ciğeri pişirerek misafirlere ikram etti.
Gilan, Edirne'nin güzel bir gastronomi festivaline ev sahipliği yaptığını
belirterek, tava ciğerinin kentin markası haline geldiğini vurguladı.
Festival için Çanakkale'den gelen Mehmet Bozyel, tava ciğerinin tadını çok
beğendiğini ifade ederken, Sıtkı Özkayalar ise tava ciğerin sırada beklemeye
değer bir lezzet olduğunu kaydet